Inbjudningar & erbjudanden

Ta del av det nyhetsbrev som jag skickar ut genom att ange din e-postadress nedan.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
ARTICLE
73
7f70c3522e9fb9dc0c0f87c78c46d9d8
Tillbaka (UPD: 2010-08-16 23:37:39)

Presenter och utställningsarbete

Imorse gick jag upp klockan kvart över sex, efter att ha väntat en timme på att få gå upp, och började pyssla. Har gjort iordning två födelsedagspresenter, som jag tyvärr inte kan visa er förrän på fredag denna vecka. Jag har försökt att dokumentera alla kreativa steg med kameran så att ni ska kunna få ta del av skapandet.

Jag har även nästan gjort klart mitt arbete till slututställningen med skolan som är på onsdag denna vecka. Även denna får jag vänta med att lägga upp bilder på då jag gärna håller arbetet lite hemligt, men på onsdag kväll så kommer ni att få se detta.

Utöver detta så har jag påbörjat tre smycken till min höstkollektion som förhoppningsvis är klar i början av oktober. Dessa har jag bilder på men eftersom jag börjar bli trött så ska jag lägga upp bilderna under morgondagen.

Dagens tips är att alltid ha ett skissblock i närheten när man har såna här kreativa dagar, man hinner inte förverkliga eller ens hålla kolla på alla idéer som kommer upp.

Så håll utkik närmaste dagarna så kommer det en hel del fotografier.
/Matilda

Del av mitt utställningsarbete. Rostig järnbit från åpromenaden i Uppsala. Rostig tråd från Ålands skärgård. Rostig borr upphittad på gatan.  Posten senast uppdaterad 16 aug 2010 kl. 23:37

51