Inbjudningar & erbjudanden

Ta del av det nyhetsbrev som jag skickar ut genom att ange din e-postadress nedan.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
ARTICLE
69
08d24b945f29f5032b2c9ab5f2aee3f4
Tillbaka (UPD: 2010-08-16 23:30:05)

Orange inredning

Det slog mig häromdagen när vi höll på att fixa och städa hemma att jag under ca tio års tid har gillat färgen orange, det är ganska länge för en färg som många tycker är gräslig. Det knasiga är att min kärlek till denna härliga färg inte försvinner utan den bara blir starkare för varje år.

Många säger att starka färger ledsnar man på och därför bör man inreda med neutrala och ljusa färger, men jag kan inte riktigt hålla med om det. Jag tror att inredning och färger är individuellt och att man måste känna själv vad som passar hemma hos sig. Jag tycker att ljusa och vita färger är fint, men jag skulle tröttna snabbare på det än på att ha massa färger blandade huller om buller hemma. Tänkte i alla fall dela med mig av lite orangea (svårt ord att skriva) inredningsdetaljer.

Ljushållare inköpta för ca 7 år sedan.Kannan är ett loppisfynd och vaserna är köpta på Mique för ca 10 år sedan...Ljuslyktan fick jag i present i år.Födelsedagspresent till mammaBlomma köpt för många år sedan och därefter är krukan ommålad.Tavla av tyg från Vietnam.Mitt ny-gamla draperi med hemmagjorda gardinhållare.

Posten senast uppdaterad 16 aug 2010 kl. 23:30

51